Maradjunk kapcsolatban!

Anna-bál – Ismert színművészek beszélgetnek Balatonfüreden

Három színművész, Ráckevei Anna, Götz Anna és Trokán Anna beszélget az Anna-bál közeledtével, július 26-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotel teraszán. A résztvevők megosztják majd a hallgatósággal az Anna-bállal kapcsolatos élményeiket is – tájékoztatta az MTI-t a rendezvény szervezője.

Juhász Anna, az Anna-estek ötletgazdája elmondta, hogy a Balaton-parti város programkínálatát szeretnék bővíteni a beszélgetéssel, amelyen kiderül majd többek között, hogy hogyan viszonyulnak a beszélgetés résztvevői a nevükhöz és előkerülnek majd a kedvenc balatoni történetek is.

Juhász Anna elmondta azt is, hogy az Ann- estek következő rendezvényének témája a balatoni fürdőzés lesz, azt járják majd körbe, hogy hogyan vélekednek a festők, írók, fotóművészek a nyaralás, a fürdőzés és a test kapcsolatáról.

Az augusztus 17-re tervezett beszélgetés vendége Hevesi Krisztina szexológus, Szabó Eszter Ágnes képzőművész és Tűzkő Péter festményszakértő lesz. Az Anna Grand Hotel udvarán zajló beszélgetés során a fürdőkultúra ihlette művészeti alkotások nyomába erednek – fűzte hozzá.

Juhász Anna, Juhász Ferenc, költő lánya, az idei Anna-bál háziasszonya elmondta azt is, hogy 2010-ben alapította meg a Hadik Irodalmi Szalont, mely az Anna-estek mellett számos programot szervez, az irodalom, a sport, a zene a tánc vagy a színház témakörében.

A következő, most szerveződő balatonfüredi beszélgetés szeptemberre várható – fűzte hozzá.

Az Anna-bált július 29-én rendezik Balatonfüreden.

Hirdetés

(nem)csakegykép(p)

A virtuális valóságot és a színpadi látványt egyesítő előadás a kolozsvári színházban

Tovább olvasom

Premier

Történelmi drámát mutat be az Újszínház pénteken

Herczeg Ferenc Bizánc című színművét mutatja be az Újszínház; a történelmi drámát Nagy Viktor rendezésében pénteken láthatja először a közönség. (tovább…)

Tovább olvasom

Ajánlom magam

II. Teátrum Neked!

Zentai Teátrumi Napok, 2018. február 21-24., Zentai Magyar Kamaraszínház

Folytatódik a Magyar Teátrumi Társaság tavaly útjára indított fesztiválja Zentán! Az idén már négy naposra bővült rendezvénysorozat, a II. Teátrum Neked! keretei között a vajdasági közönség egyaránt találkozhat gyermekeket- és felnőtteket megszólító színházi programokkal. (tovább…)

Tovább olvasom

Röviden

Ismét közös produkcióra készül a nemzeti színház és a nemzeti táncegyüttes

Az Egri csillagok előadására készül a Magyar Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában. (tovább…)

Tovább olvasom

Röviden

Gálaműsorral ünneplik vasárnap a magyar széppróza napját

Gálaműsorral, novellaíró versennyel, antológia-bemutatóval és koncerttel ünneplik vasárnap a magyar széppróza napját a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM), a Nemzeti Színházban délután a Versek szódával programmal várják az érdeklődőket. (tovább…)

Tovább olvasom

Röviden

Barnák Lászlót választották a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatójának

Barnák László színész-rendezőt választotta egyhangú döntéssel a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatójának a Tisza-parti város közgyűlése pénteken. (tovább…)

Tovább olvasom
Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Népszerű

%d blogger ezt szereti: