Telt ház az Összefogás Estjén

 

Zsúfolásig megtelt a Veszprémi Petőfi Színház az Összefogás Estje című jótékonysági rendezvényen október 25-én. Az esemény hárommillió forintos bevételét az Ajka, Kolontár és Devecser térségében bekövetkezett súlyos katasztrófa károsultjainak megsegítésére utalja a teátrum.

 

 

A Veszprémi Petőfi Színház az Összefogás Estje című jótékonysági rendezvényén olyan neves művészek, közéleti személyiségek léptek fel, mint Jókai Anna írónő, Melocco Miklós szobrászművész, dr. Márfi Gyula érsek, Zelnik József néprajzkutató, Mocsai Lajos, kézilabdaedző, Csík János zenész, Tóth Jánosoperaénekes, a Mendelssohn Kamarazenekar, Rozsnyói Péter zongorista, Ákos, Feke Pál, Miklósa Erika, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Sasvári Sándor, Dávid Roland, Vastag Csaba és Vastag Tamás énekesek, valamint Blaskó Péter, Kubik Anna, Szalma Tamás, Bajcsay Mária, Trokán Anna színművészek, a Magyar Légierő Zenekara, a Boldog Gizella Szeminárium papnövendékei és a Veszprémi Petőfi Színház társulata.

Miklósa Erika és a Mendelssohn Kamarazenekar


Köszöntőt mondott dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter, az est fővédnöke, Oberfrank Pál, a Petőfi Színház igazgatója, Eperjes Károly, a színház művészeti tanácsadója és az est szervezője, Kéri Kitty.(Képünkön Miklósa Erika és a Mendelssohn Kamarazenekar)