Reni és Bálint elfoglalta Egert

A Költözz Egerbe! pályázat győztesei, Reni és Bálint 2014. augusztus 6-án hivatalosan is „elfoglalták” Egert. A harminc jelentkező közül kiválasztott fiatal, komáromi házaspár innentől kezdve aktív része lesz a város életének.

A két fiatal az elmúlt hetekben már izgalommal készült az előttük álló utazásra, mely ezennel elindult. Reni és Bálint a mai naptól elkezdi írni és megélni a saját egri történetét. Minden nap videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeznek, melyek lehetőséget teremtenek arra, hogy mindenki bepillantást nyerjen az egri hétköznapokba, a város által kínált kulturális, gasztronómia és szabadidős élményekbe.

Vendégszerető lakosok, kalandos városi túrák és igazi egri hangulat várja a fiatalokat. Izgalmas és emlékezetes pillanatokban lesz részük, mely biztos számos meglepetést rejt. Ki tudja, talán a Végvári Vigasságok katonái között felbukkan Bálint? Vagy Renit elrabolja az egyik félszemű dervis? 

Aki kíváncsi arra, hogy mi történik velük, az ne habozzon! Reni és Bálint városfelfedező mindennapjai 2014. augusztus 6-tól követhetőek: koltozzegerbe.blog.hu és Költözz Egerbe! 2014 facebook oldalon.