Óriási sikerrel zárult az Udvarszínház

Három különböző, igazi különlegességnek számító előadást tekinthettek meg idén a kecskeméti Városháza udvarába jegyet váltó nézőink.

Augusztus 3-án a Hajnali részegséggel nyitotta meg kapuit az Udvarszínház Kőszegi Ákos és Koltai Róbert főszereplésével. Az produkciót Réczei Tamás rendezte, a kecskeméti előadás különlegessége, hogy Aradi Imre egyetlen pròbával ugrott be, és nagy sikerrel oldotta meg a rábízott feladatot.
Augusztus 4-5-én este a Kié vagy, mondd? címû előadást láthatták. A zenés orfeumi csemege, Adorjàni Bàlint és Szávai Viktória estje már a kamarszínházban is nagy sikert aratott, és a Városháza udvar közönségét is magával ragadta.
Utolsóként, szintén teltház előtt Ullmann Mónika és Benedek Miklós vendégelőadása, a Heisenberg került repertoárra, a nézők ezúttal is remek élményekkel gazdagodhattak.
Az időjárás mindannyiszor kegyes volt az alkotókhoz és a közönséghez egyaránt. Annak ellenére, hogy a jegyek és bérletek hetekkel korábban elkeltek, néhány érdeklődő a helyszínen próbàát szerencsét a bejutáshoz, természetesen mindenkinek jutott hely a varázsalatos hangulatú helyszínen.