Krimi a Karinthy Színházban

Célegyenesbe érkezett a Szegény Dániel próbafolyamata a Karinthy Színházban. Már csak azért is érdekes ez számunkra, mert régen találkozhattunk a Karinthy színpadán krimivel. Persze most sokan említhetik a Tortúrát – Balázs Andrea több mint remek alakításával – de azért az inkább volt thriller, mint bármi más.

Úgyhogy itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a 30 éves színház 101-ik bemutatójára! Lassan készítsük a premier-ingünket és kosztümünket, mert január 27-én ismét úgy gördül fel a Karinthy Színház függönye, mint korábban még soha.

Image

A Lackfi János fordította darab írója – aki eredeti szakmáját tekintve színész – több nagysikerű krimi, és krimi jellegű vígjáték szerzője. Ő jegyzi többek között a filmen és színpadon is nagyon sikeres Nyolc nő-t. Erényei: a szellemes és mulatságos párbeszédek, a parádés szerepek, melyeket most is kiváló színészek alakítanak, és mindenekelőtt a feszes és izgalmas cselekmény – amelyről most nem is mondunk többet, sőt Önöket is arra kérjük, hogy ne mondják el a történetet ismerőseiknek, hadd legyen nekik is lélegzetelállító a végkifejlet.

Szereplők: Simon Kornél, Kováts Adél, Balázs Andrea, Tordy Géza, Újréti László, Szirtes Balázs. Rendező: Kőváry Katalin.