Maradjunk kapcsolatban!

Röviden

Hátrányos helyzetű gyerekeket lát vendégül hétvégén az Erkel Színház

Készült

on

Az ország legkülönbözőbb részeiről és országhatáron túlról érkező, hátrányos helyzetű gyerekeket lát vendégül a Klauzál Lions Klub és a Magyar Állami Operaház közös jótékonysági előadásán az Erkel Színházban, ahol a Pomádé király új ruhája című darabot nézhetik meg vasárnap a gyerekek.“Hagyományosan minden évben februárban egy napra birtokba vesszük az Operaházat, illetve idén, az épület rekonstrukciója miatt most az Erkel Színházat” – mondta Radnainé Fogarasi Katalin, a Klauzál Lions Klub elnöke az MTI-nek adott interjújában.

Kiemelte, hogy a klub tizedik éve szervezi meg a jótékonysági operalátogatást, amely a jubileumi évben úgy alakult, hogy az Operáénál több mint kétszer nagyobb férőhellyel rendelkező Erkel Színházat kellett megtölteni.

“Örömmel mondhatom, hogy az 1800 fős nézőteret is megtöltjük, hiszen hatalmas érdeklődés van a program iránt” – fűzte hozzá.

Felidézte, hogy a program elindulásakor évekig az Operabál másnapján tartották ezeket az előadásokat, azért, hogy a gyerekek a nem mindennapi pompájában láthassák az épületet. Idén szintén egy nívós esemény, a Ring Estély – Farsangi operagála másnapján rendezik a jótékonysági előadást.

A Klauzál Lions Klub ajándékcsomaggal is kedveskedik a gyerekeknek a darab szünetében.

Hirdetés

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Népszerű