Folytathatja működését a nyíregyházi színház


Visszavonták a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadásainak, programjainak és rendezvények felfüggesztéséről szóló, a koronavírus-járvány miatt szeptember elején kiadott polgármesteri határozatot, így a teátrum folytathatja működését – közölte a városháza sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

A Kása Brigitta aljegyző, az operatív munkacsoport vezetője által kiadott közlemény szerint az elvégzett tesztek alapján a színház minden érintett munkatársa meggyógyult, az intézmény szombaton – a már korábban bevezetett óvintézkedések mellett – megtarthatja előadásait.
A dolgozók testhőmérsékletét folyamatosan ellenőrzik és a korábbi gyakorlatnak megfelelően kiemelten ügyelnek a nézők egészségére. A védőmaszk használata a színház épületében kötelező, a kézfertőtlenítés lehetősége a közönségforgalmi előcsarnokban és a mosdókban biztosított – olvasható a közleményben.
A teátrum tájékoztatása szerint szombaton az Édes Charity című Broadway-musical nyitja az októberi programot, az előadásokról részletesen a https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok oldalon lehet tájékozódni.