Ezt jól kifőzték


Ha a helyzet úgy adja, néha változtatni kell a jól bevált recepten, de legalábbis más módokon kell tálalni a menüt! – kezdi felhívását a Budapesti Operettszínház. A társulat ezúttal Heti menü formájában tálalja mindazt, mellyel igyekeznek könnyebbé és szebbé tenni az életet.

Bár a színészeiket és munkatársaikat élőben nem láthatja a nagyérdemű, azért számos olyan sorozatot indítottak, amely némiképp kárpótolja a publikumot.

Karantén Balett címmel kedd esténként a Budapesti Operettszínház Balettkarának, Tavaszköszöntő címmel pedig vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói láthatók Facebook csatornájukon.

A Napi derű – Vigyázzunk egymásra! sorozatukban művészeikkel készítenek rövid beszélgetéseket szép gondolatokkal, pozitív üzenetekkel, melyet szintén Facebook oldalukon juttatnak el követőikhez.

Az Operettszínház Home Office című adásukban csütörtökön és pénteken 19 órakor 10-15 perces videókban, saját otthonaikból jelentkeznek művészeik érdekes, egyedi tartalmakkal.

A Szélfútta csodamuzsika egy mesés sorozat szintén az Operettszínház alkotóival, melyet szombaton és vasárnap reggel 9-kor láthatunk. Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám video-meséikben szórakoztatják a kisebbeket.

Heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken pedig 5 perc reflektorfény – Ifjú tehetségeink című villáminterjú sorozatukban az új felfedezetteik mutatják meg a közönség előtt eddig ismeretlen, humoros oldalukat.

Az embereknek mi szellemi-lelki táplálékot szolgáltatunk, és kötelesek vagyunk nekik tartalmakat közzétenni, még akkor is, ha a közönségforgalmi területeink zárva vannak. Művészeink otthonról dolgoznak, és otthonról készítik el ezeket a tartalmakat.” – mondta Kiss-B. Atilla, az Operettszínház főigazgatója.