Együtt zárja az évet Havasi Balázs, Román Sándor és az Experidance

A december 5-ei, teltházas Havasi Symphonic Aréna Show után a zongora virtuóza és a ritmus mesterei egy utolsó nagy év végi produkcióra készülnek a RaM Colosseumban.

A december elejei szuperprodukción több mint 24 ezer néző előtt mutatták be az Arénában a világ egyik legtöbbet játszott zeneművét, az Adiemus-t. A világhírű szerzeményt maga az alkotó, Sir Karl Jenkins vezényletével játszotta el a 150 főből álló zenekar. A különleges alkalomra Román Sándor készítette a koreográfiát.

Ezzel azonban még nem ért véget a közös munka 2015-ben: Havasi Balázs és Román Sándor társulata a Grand Finale előadásban ünnepli meg az elmúlt hónapok sikerét december 31-én. A 20 órakor kezdődő produkció a közös alkotómunka legjavát mutatja be, egyesítve a nagyszabású szuperprodukciók varázslatos atmoszféráját a színház intimitásával. Az előadást kísérő gasztronómiai élményt a Sauska Pincészet garantálja. A cél az, hogy a zene- és táncművészet szerelmesei egy felejthetetlen ünnepléssel búcsúztathassák el a 2015-ös évet.