Budapesti bemutatót tart a Hírös Gasztroszínház

A Hírös Gasztroszínház március 7-én mutatta be Kecskeméten a Szép Ernő nyomán készült Fiú, leány, bor című előadását Tolnai Hella és Bárnai Péter szereplésével. Azóta több, mint egy tucatszor játszották a produkciót, és most már Budapesten is látható a társulat legborosabb darabja.

“A budai VinoPianoban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellet van szabad hely…

Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legújabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak velük, a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, egyedüli társnak a bort választjuk. A bor segítsége nélkül ugyanis talán soha nem találnának egymásra. Kell, hogy az elfogyasztott bor vérré váljon bennük, mert e nélkül nem tudna az érzelem az ész fölé kerekedni. Pedig most erre van szükség.

Ezt a folyamatot a nézők testközelből követhetik végig, ugyanazokat a kiváló borokat kóstolva, melyeket a szereplők is fogyasztanak. Egy izgalmas kísérletet láthatnak, ahol Vera és Feri, azaz Tolnai Hella és Bárnai Péter valós időben, a nézőkkel intim közelségben igyekszenek megtalálni az egymás szívéhez vezető utat” – olvasható a szinopszisban.

Helyszín: VinoPiano- Borbár, kézműves kereskedés és Galéria,1114, Bp., Bartók Béla út 1.
Időpont: 2015. 11. 27. 19 óra.
Borászat: Csendes Dűlő Szőlőbirtok
Borász: Molnár Júlia Dóra
Borsor:
13′ Olaszrizling
13′ Hárslevelű
14′ Hárslevelű
13′ Kéknyelű
12′ Szürkebarát

Facebook esemény: http://on.fb.me/1NbvUTH