Az online térbe költözött a CSIP

A Csokonai Ifjúsági Program csapata a karantén idején is tevékeny, s arra biztatja a diákokat és a felnőtteket egyaránt, hogy legyenek részesei annak az alkotótérnek, amely rendszeresen kínál majd otthon megvalósítható, kreatív, izgalmas feladatokat. Kedden tették közzé felhívásukat, s egyben első programjukat a Csokonai Színház és a CSIP Facebook oldalán: https://www.facebook.com/CsokonaiCSIP/, de létrehoztak egy csoportot is, ahová bárki jelentkezhet tagnak, s ahol majd megosztják az elkészült alkotásokat is: https://www.facebook.com/groups/218025466085026/. Az első program a #karanténbakancslista, amelyben egyebek mellett arra a kérdésre várják a rajzolt, fotózott vagy épp filmezett élménybeszámolókat, hogy „Mi a legjobb dolog, amit a karantén hozott?”

A CSIP tagjai számos fórumon tartják a kapcsolatot a diákokkal: a színházi nevelési program részeként iskolákban játszanak, a Fészek programban közösen gondolkodnak a színházról, színházi előadások kapcsán felmerülő kérdésekről fiatalokkal, előadásokhoz kapcsolódó elő-és/vagy utófoglalkozásokat tartanak. A kényszerű pihenő idején sem szeretnék nélkülözni lelkes tagjaikat, nézőiket, ezért gondolják, hogy a rendkívüli helyzet nemcsak korlátozásokkal jár együtt, hanem új lehetőségekkel és kihívásokkal is. Azt szeretnék, ha minél többen csatlakoznának friss kezdeményezésükhöz, hogy az alkotás örömével oldják a bezártság okozta esetleges feszültségeket.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/magyarteatrum/public_html/wp-includes/functions.php on line 4344