Az Ezeregy éjszaka world musical újabb előadását hirdették meg a Szegedi Szabadtéri Játékokon


Újabb előadást hirdet Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljéből a Szegedi Szabadtéri Játékok – tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Kertész Lilla kiemelte, hogy rendkívüli érdeklődésnek örvendenek a Szegedi Szabadtéri Játékok musical-előadásai. Amellett, hogy élénk figyelem kíséri a fesztivál idei önálló produkciója, a Rebecca előkészületeit, a Novák Péter rendezésében érkező István, a király rockoperából is már plusz alkalmat iktattak be a szervezők a lelkes fogadtatásra való tekintettel.

Az előző évadban nagy sikerrel bemutatott Ezeregy éjszaka iránt idén sem lankad a nézői érdeklődés: az októberben meghirdetett július 5-i, 6-i, 7-i, 12-i és 13-i előadások között már most is némelyik teltházas vagy csaknem teltházas. Azért, hogy még többen láthassák Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljét, egy újabb este, július 14. vasárnap is műsorra tűzik a produkciót. Így a musical második hétvégéjének esőnapjai július 15. és 16. lesznek.

Az új előadás-időpont beiktatásával, akárcsak tavaly, idén is 24 ezer néző tekintheti majd meg az eredeti előadást lenyűgöző, nagyszínpadi kivitelben, Juronics Tamás rendezésében, Bujdosó Nóra szemet gyönyörködtető látványvilágával és Madarász “Madár” János animációival az ősbemutató helyszínén.